Vagabond Joyce stövlar, Lila
Crocs Fun Lab Cars Clog Röd

betong TANANA Taklampa grå ppdidl4160-Inredning och möbler

Hängande betonglampa med modern design
Industriell design, en unik kombination av betong och tall och den trendiga färgkontrasten av dessa material gör att lampan är en riktig fullträff. Lampans totala höjd är 126 cm, dimensionerna för varje lampskärm är 12 x 12 x 19 cm, lampans basdiameter är 12 cm och sladdlängden är 104 cm. E14 glödlampor rekommenderas för använding, med en maximal effekt på 40 watt Lysande ljus och modernistisk atmosfär, trendig design och mysigt utseende - den här lampan kombinerar allt detta på ett perfekt sätt!

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: grå
- Material: betong
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: grå
- Form: glob
- Höjd: 22 cm
- Basdiameter: 12 cm
- Kabellängd: 94 cm
- Diameter: 42 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 7 kg
- Typ: taklampa
- Stil: samtida
- Nyans: ljusgrå
Egenskaper:
Högkvalitativt ich precist utförande, Extremt hållbar och lättskött, Optimal energieffektivitet, Trendig industriell stil, Trendig design och färg

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Varje produkt är handgjord. Därför kan skillnader i textur och färg förekomma. Dessa är egenskaper hos materialet och anses inte som en defekt., Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
Happy Friend, Badbalja med tillbehör
Lundby, Småland, Bokhylla
Peppy Puppies Junior - Brun Valp

Poster - Rosa ros A4 21x30cm