1:10 Dämpare- och hjulstativ Absima

LUIS bordslampa, Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pablo svart

Trästjärna bordslampa - NaturfärgBordslampa vit UROLAAxTaklampa brun/koppar ISKAR

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Taklampa vit FOG STaklampa svart/vit NEVATaklampa koppar TORNOTaklampa grå DRAVEMILA Taklampa 1L Svart/NaturKruka 33 x 33 x 70 cm beige DIONKids Concept, Fåtölj, GråVero Moda - vmGinger SS Top, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Vila - Viesto Keris 2/4 Top, Röd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Jacqueline - jdyDeep 3/4 Top, MörkblåVero Moda - Boca SS Top, CremeVero Moda - vmMaharete SS Top, Mörkblå

Soya - Felicity 169, VitEfashion Chana - Blus C52 Blommig, Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 fjäder krans

Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 5300 rpm Varv: 80

Minimum Henriette skjorta, NavyTuff prydnadskudde GeoZOEY Flower kjol, Flerfärgad

Svanefors Löpare 35x120 svart
1537437987500

Poster - Elefant Elegant 40x50cmPlåttavla, 20x30 cm, BMW-"Classic MOTORCYCLES"Paw Patrol, Pyjamas, BlåSmiley Pyjamas vit/rosa, 6 år / 116 clMiraculous Kortärmad pyjamas vitRVLT/ Revolution Kelin heavy skjorta, RödONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, BlåKronstadt Johan Oxford skjorta, Grå

Selected John skjorta, VitAmpelhållare MopsVäggur Schäfer i rostfritt stålVäggdekor väggord väggtext Have a great day!

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Sandalett Naima, BlåVagabond Lara stövlar, SandSmartline Grenpropp 4-VECCO Biom Vojage sneakers, LilaTretorn Aktiv Chelsea Winter gummistövlar, Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Winx Club Tynix Mini Magic Layla Doll with TransformationBabblarna Mjukisdjur Bobbo GosedjurPyjamashjältarna Kattpojken Mjukdjur med ljud och ljus

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Barbie On-The-Go Watercraft and Kayak SetEnchantimals Let's Flamingle Dolls & Playset

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Teddykompaniet, Diinglisar Present Set KoMINI GORBY

Prins CharmingRadiostyrd Spionbil med HD-kamera & Wifi 120mm långKula till Labyrint BRIO

Exploding Kittens: 1st Edition - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Trädgårdsbelysning Kula Mundan LED, Lågenergilampa E27 9 W 35953 Terracotta Heitronic obupji3129-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Queendomino (nordisk version) - Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hasbro, Mastermind Standard (SE, NO, FI, DK)Clans of Caledonia BrädspelImperial Settlers: 3 is a Magic Number - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Renaissance Wars - BrädspelMai-Star Kortspel

natureZOO, Cirkelmobil RosaGrönsaksrengörarePoster - Krydda Peppar A4 21x30cmMFH - Marsch kompass

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Zebra 2 30x40cmCharlotte of sweden wedge, SvartAffisch/Poster Beer/Öl Fonetisk Skrift 33x48cmMimmi Philip HOG vit, Vit

Boken finns att köpa här.

Tandkrämsskruv

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Bagheera Sneaky Sandal Kids Rosa/VitTavla Enjoy The RideLjusslinga med 6 flaskor, LED, batteridriven

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Armskydd Spaltskinn
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Miljövänlig shoppingkasse 35x60 cm grönTaiyo, LandShark 1:16 – 2.4G RTRKärnan, Bamse Memo
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Master Fitness BoxhandskePoster A4 21x30cm Subway NightsPoster A3 30x42cm FjädrarDöskalle Dekoration Blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm Albert EinsteinJulgranskula Rosa Bengt
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Wine and Cheese Vit
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Rosa KarlDoftljus Noatak Sea Salt Plåtburk

Over and out.

Klara