AustriAlpin Micro Wire Color Set 7 Pieces polished
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Julgranskula Blå Leon

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Poster - Forest kolibri 30x40cm
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
vidaXL Mörkläggningsgardiner för barn 2 st 140x240 cm apor

SMHI Varning

Petzl Vertex ST Vit (A10SWA)
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Petromax Cleaning Polish
Petzl Reactik Headlamp Blå SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Arc'teryx Blanca 19 Tote pilot
Osprey Hydraulics Reservoir 2 L Blå (2019)
Gregory Miwok 24 Navy Blå 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Eagle Creek Original Cube M blå sea (2019)
Suunto Ambit3 Vertical Watch Lime
16 MAJ 2019 Skrivet av :
nortik Allround Fiberglass Paddle 240cm 4-tlg med King-Pin-Connection Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
speedo Universal Nose Clip Clear Sosa
Fortsätt läsa
Rea! Långärmad tröja. Dam. Parti om 10 st för 199 kr

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Festklänning Plus Size Lila XXXL
Svart kort sammetsklänning storlek M, från Ulrika Fosshagen Collection. 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Överdel/ Tunika Flash stl L Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Ralph Lauren Sport, Tröja, Strl: XL, Rosa
Fortsätt läsa
Odd Molly tunika klänning #327B turkos med broderier stl.1

Varför varna för kontroller

Klänning för fest
SVART , KORT KLÄNNING MED SPÄNNE STL 48-50 / XXL - XXXL 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Oasis size S Sweater / Tunic stripes vit viscose navy blå
Fortsätt läsa
Klänning Sommar Svart Strlk M Beachwear
Snygg Tunika stl 54/56
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Topp/Blus Vit Vit Small
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Desigual, Tunika, Strl: M, Grå/Flerfärgad
UNO tunika Dansk Design klänning stl 3 (XL!)
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Anna Holtblad, Kjol, Strl: L, Lila
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Åhléns, Culottes, Strl: 44, Svart

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dagmar, Skinnbyxor, Strl: 40, Mira, Svart, Skinn Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
BYXA STL 27/28 CA 52/54
Gastromax Sked Ovus 29 cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Vinröd kavaj/blazer strl 42 Gina Tricot
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Petroff, Miss Bissi, benvit skinnkavaj stl. 36 Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Ubbink Djurfigur stork 1382501
Acne, Jeans, Strl: 30/32, Acne action jeans, Grå, Bomull 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Långärmad Dam T-shirt, Svart stl. XXL
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Beta Tools Verktygsväska C10 Tyg 021100000
Rodebjer, Set, Strl: XS, Topp, Byxor, Mörkblå/Flerfärgad, Siden
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Kotte på fot antikvit 36 cm
Filippa K - Lurex Sweater Gold

Danstävling i Älvsbyn lockade

By Malene Birger, Linne, Strl: XS, Dawn, Röd, Bomull EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Poster - Escape and breathe No.1 50x70cm
Dam T-shirt/Topp Casual Svart Strlk 5XL
Långärmad Tröja/Topp Vit Strlk XL
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Nature Regntunna Slimline 100 L grå 6070418
Fila, Collegetröja, Strl: S, Grå/Vit
Ursnygg blå polka dot omlott baddräkt stl. 16
GANT, Baddräkt, Strl: M, Vit 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Röhnisch, Bikini, Strl: L, Blå
SHORTS oanvända STRETCH STL 50
Kimono, lila, grön, orientalisk, boho, indisk, indisk 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
FIB:s Gyllene bok, Min lille bror 1